Marathonrejser

Marathonrejser som tilbydes af RunForYou som rejsearrangør. Vi tilbyder marathonrejser til løbeevents i ind- og udland. Hold øje med vores tilbud – måske har vi en rejse til dig også.

Vores rejseoversigt

Hvad siger de tidligere deltagere?

Jeg kan kun anbefale alle et coachforløb hos Jan. Personligt er jeg ikke i tvivl om, at jeg uden Jans hjælp ikke havde sat PR med ca. 28 minutter. Og skaderne havde jeg måske heller ikke undgået.
Anders Munk Zacho
Jeg kom i mål i 3:19, altså 7 min. bedre end Hamburg. Det var en fantastisk følelse at krydse målstregen. Jeg er helt sikker på, det kun lykkedes fordi jeg fik den rette coaching af Jan, og måske også lidt med min lyst til at gøre forsøget, selvom jeg er 61 år.
Thor Lund

Kommende Marathonrejser

FAQ

De hyppigst spurgte spørgsmål og praktisk info

På vej mod vores destination, og før vi ankommer til hotellet, drejer vi ind på det aktuelle Expo-center eller messe-center for at afhente vores bestilte startnumre/chipleje.

Rejsende med RunForYou er forpligtet til at selv sørge for at have et gyldigt pas samt eventuelt andre gyldige dokumenter med på vores rejser til lande i Europa hvor der stilles krav om dette.

Yderligere oplysninger vedrørende vaccinationer samt sygdomsudbrud kan fås på dette link:
 Statens Serum Institut »

Hvis der ikke er modtaget 30 tilmeldinger, kan vi aflyse rejsen. Vi tilbagebetaler så de indbetalte beløb.
RunForYou vil dog uanset antal tilmeldte bestræbe sig på at gennemføre rejsen.

Der henvises altid til vores gældende handelsbetingelser

Bemærk at, det vil altid være forsikringsbetingelserne fra dine egne forsikringer, der bestemmer omfanget af dækningen ved en rejse. Husk at, eventuelt tegne ekstra forsikringer ved udøvelse af sport.

Vi vil ikke komme ind på hvordan man er dækket ind med de forskellige forsikringer man har, eller dem man kan tegne individuelt. Vi vil dog gøre opmærksom på at, man skal passe på at, man ikke “løber fra sine forsikringer”, da det kan blive meget dyrt, hvis uheldet er fremme.

Her er nogle relevante links du bør holde dig ajour med:
 Rejsesygesikring – det gule kort
 EU-sygesikringskortet – det blå kort
 Rejseforsikring med – “danmark sygeforsikring”

Lidt ekstra info:
 Rejsegarantifonden (RunForYou Reg.nr. 2046)

* Kig lige på dine egne forsikringer også, for god orden skyld –

    FØR DU REJSER! 

Man skal være 18 år for at deltage i de forskellige marathonløb. Dog er der nogle løb der tillader deltagelse ned til 16 år ved skriftlig dokumentation fra forældre eller værge.

Kunden er forpligtet til at sørge for gyldigt pas, herunder også ansvar for at kontrollere, at modtagne dokumenter er i overensstemmelse med det bestilte, og i god tid inden afrejse at informere RunForYou om fejl. Det er meget vigtigt at kontrollere, om navne er stavet korrekt og er i overensstemmelse med pas.

* RunForYou påtager sig intet ansvar for følger af ukorrekte oplysninger, som skyldes kundens manglende kontrol.

Rejserne arrangeres som grupperejser i henhold til Danmarks rejsebureau og forbrugerrådets betingelser for deltagelse i pakkerejser.

RunforYou er tilsluttet rejsegarantifonden med registreringsnummer 2046 – din garanti for rejsen!

Hvis du har en klage, og ikke kan blive enig med RunForYou, kan du henvende dig til pakkerejse-ankenævnet.

Kun for så vidt angår udgifter til forudbetalt forplejning, såfremt det opkrævede beløb ikke dækker faktureringen fra hotellet.