Hamburg Marathon 2023

RunForYou tilbyder grupperejse til Hamburg Marathon, søndag den 23.4.2023. Hamburg Marathon er historisk danskernes foretrukne og Tysklands største forårsmaraton. Hamburg Marathon i foråret og Berlin Marathon i efteråret har år efter år været de mest populære danskerløb i Tyskland. I 2022 var vi med Coronapandemien under kontrol tilbage med afvikling af Hamburg Marathon i april måned som et forårsmaraton. Det nærmer sig normale tilstande.

Hamburg Marathon er organisatorisk helt i top. Væskedepoter en masse og opbakning på ruten af op mod en million tilskuere og underholdning med live-musik etc. Run the Blue Line!

I lighed med tidligere år tilbyder Hamburg Marathon udover den klassiske distance på 42,195 km også denne gang halvmaraton for alle og stafetmaraton for fire løbere, der deler distancen. Vil man løbe halvmaraton skal man købe startnummer ASAP, da de hurtigt bliver udsolgte.

Ruterne, der er forholdsvis flade, har start og mål ved messecentret og bringer dig gennem det store havneområde og blandt andet også langs Elben og om Aussenalstersøen.

Vi gentager i 2023 succesen fra 2022 med overnatning på Scandic Emporio Hamburg, der er et kvalitetshotel med super forplejning og med kort gåafstand til start- og målområdet. Besøg dette link https://www.scandichotels.com/hotels/germany/hamburg/scandic-hamburg-emporio

Pris pr. person i delt dobbeltværelse er kr. 1.875. Tillæg for enkeltværelse er kr. 925. Pastabuffet og dessert lørdag på hotellet kan tilkøbes for 26 Euro pr. person. Startnummer køber man selv via Hamburg Marathon https://www.haspa-marathon-hamburg.de/

Prisen dækker: Transport med moderne langtursbus, overnatning i delt dobbeltværelse (eller enkeltværelse ved tilkøb) med bad og morgenmadsbuffet samt bademulighed på hotellet efter løbet, bidrag til rejsegarantifonden og lovpligtig moms og selvfølgelig guide på hele turen og til Marathon Expo i Hamburg Messe-und Congress GmbH, Messeplatz 1, Hamburg.

Program:

Lørdag den 22. april 2023

Busafgang kl. 08.00 fra Silkeborg Banegård på Drewsensvej i Silkeborg (gratis p-plads på Drewsensvej ved og 100 meter vest for banegården, for de der har et parkeringsbehov).
Vi kører via grænsehandel direkte til vores hotel og drager dernæst til Marathon Expo for nummerudlevering og adspredelse ved sportsudstillingen.

Efter ankomsten til hotellet og indkvartering er resten af dagen til fri afbenyttelse og afslapning før DAGEN. Om aftenen har vi reserveret pastabuffet på hotellet fra kl. 19.00.

Søndag den 23. april 2023

Vi spiser morgenmad fra kl. 06.00 og maratonløbere tjekker ud inden afgang til løbet, hvor starterne går lige i nærheden på Karolinenstrasse ved messecenteret. Halvmaraton starter kl. 8.25, stafet og maraton starter kl. 9.30. Max. løbetid for maratonløbere: 6 timer 20 minutter. Efter målgang er der rig mulighed for at hygge sig ved boderne i målområdet inden returnering til hotellet, hvor der er bademulighed og mulighed for at købe noget at spise i nærheden inden busafgang kl. 17.30 mod Danmark med forventet ankomst i Silkeborg senest kl. 21.30.

Tilmelding:

Du tilmelder dig via www.runforyou.dk eller ved at sende en mail til jan@runforyou.dk
Vi glæder os til at se både stafet-, halvmaraton-og helmaratonløbere samt heppere på vores maratontur, alle er velkomne! Der er garanti for rigtig godt selskab, du ikke vil gå glip af!

Hotel information

Depositum

1.875,00 kr.

30 pladser tilbage

Fakta